Website 24boost in een nieuw jasje

De website www.24boost.nl heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de inhoud is daarbij op diverse plaatsen aangepast. Hierdoor is het voor bezoekers nog eenvoudiger geworden om informatie te vinden over-, of ondersteuning te krijgen bij het gebruik van de online leer- en werkomgeving.

Naast de frisse ‘look and feel’, zijn belangrijke thema’s als het aanvragen van een demo of support altijd bovenin het beeld zichtbaar. Datzelfde geldt voor het menu, waarin items als nieuws, maar ook extra informatie over bijvoorbeeld lesmateriaal of privacy te vinden zijn. Daarnaast worden onderaan elke pagina steevast de contactgegevens van 24boost getoond.

Via de supportknop komt een bezoeker bij instructievideo’s, veel gestelde vragen (faq’s) en handleidingen over 24boost. Ook vind je er de mogelijkheid om vragen in te dienen. Uiteraard blijft het mogelijk om via de site in te loggen op de daadwerkelijke leer- en werkomgeving. Datzelfde geldt voor het aanvragen van een demo of workshop.